reklama 11C

Padesátá Grand Prix Bratislava pro Skrzyczynského

Polský jezdec Jaroslaw Skrzyczynski v sedle Crazy Quick zvítězil v jubilejním 50. ročníku Grand Prix Bratislava. Soutěž s výškou překážek do 160 cm, která je započítávaná do Světového poháru i olympijské kvalifikace, absolvovaly i dvě české dvojice.
26.07.2015 22:09  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A


Riaditeľ pretekov Mercedes-Benz Grand Prix Bratislava (jeden z ich minulých víťazov) odovzdáva cenu najlepšiemu pretekárovi Poliakovi Jaroslawovi Skrzyczynskiému. Foto archiv pořadatele
 
Aleš Opatrný s Berlinou inkasoval 4 trestné body a skončil na 28. místě, Zuzana Zelinková v sedle Filicity si připsala dokonce 16 trestných bodů, a tak se musela spokojit s 44. řádkem výsledkové listiny. Ze slovenských jezdců dopadl nejlépe Radovan Šillo na koni Quinto. Podobně jako Aleš Opatrný obdržel 4 trestné body za jednu chybu, ale díky času rychlejšímu o cca 5 sekund dosáhl na 15. příčku. 
 
Kompletní video záznam z Grand Prix Bratislava 2015 můžete zhlédnout prostřednictvím YouTube kanálu FEITV – viz odkaz níže. Výsledky najdete v příslušném záznamu závodů, další informace na www.csio.sk.
 
 



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE