reklama 11B

Osmé místo Aleše Opatrného při Grand Prix v Linzi

ikonka

V neděli 15. dubna zakončila mezinárodní mítink CSI v rakouském Linzi soutěž Grand Prix. Z jezdců startující v barvách České republiky se zde nejvíce dařilo Alešovi Opatrnému, který spolu s koněm Clintgold obsadil osmou příčku výsledkové listiny…
15.04.2018 19:04  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Více jak padesát dvojic nastoupilo do zlatého hřebu CSI2* v rakouském Linzi. Na startu soutěže s výškou překážek 145 cm nechyběli ani jezdci hájící české barvy, z nichž se nejvíce dařilo Alešovi Opatrnému. Český reprezentant v sedle koně Clintgold inkasoval v základním parkuru čtyři trestné body, což stačilo na konečnou osmou příčku.

Z šestého místa v Silver Tour při CSI2* se na překážkách vysokých 135 cm radoval Jiří Hruška v sedle Acoradii MX I2M. Dvě příčky v elitní desítce pak čeští jezdci vybojovali čistými výsledky v Big Tour při CSI1*. Zde se na parkuru vysokém 135 cm nejvíce z našich reprezentantů dařilo Sandře Tomaidesové, když spolu s koněm Caprus obsadila devátou příčku. O jednu příčku níže se pak ve stejné zkoušce postavil Václav Nágr, a to v sedle koně Fleetwood VDL.

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE