reklama 11B

Osmá příčka Emmy de Moussac při CSI v Rotterdamu

ikonka

Na náročných skokových závodech při CHIO v Rotterdamu se za Českou republiku prezentuje také jedna naše zástupkyně, a to Emma Augier de Moussac. Při kvalitní konkurenci se jí ve čtvrtek 21. června dařilo a v nejtěžší soutěži dne získala osmé místo…
21.06.2018 23:02  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Česká jezdkyně Emma Augier de Moussac výborně zahájila své působení při náročných závodech v Rotterdamu. Při CSIO5* totiž v nejtěžší soutěži čtvrtečního dne nechybovala a v sedle klisny Divy si dojela pro umístění v elitní desítce.

V kvalifikační soutěži do Grand Prix s výškou překážek 155 centimetrů patřila na startovní listinu rozeskakování. V něm nakonec jednou chybovala, výborný čas jí nakonec zajistil konečné osmé místo ve výsledkové listině.

Na startu však nechyběla jména těch nejlepších světových jezdců. Pro vítězství si totiž v této soutěži dojel Philipp Weishaupt před Lucianou Diniz a Henrikem von Eckermannem.

Podruhé ten den startovala Emma Augier de Moussac v závěrečné soutěži, a to na parkuru 140 centimetrů vysokém. V sedle klisny J.C.S. Chacco Dia tentokrát jednou chybovala.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE