reklama 11C

Opravilová v Tongerenu pokračuje jen v CIC1*

V Tongerenu se koná letošní mistrovství Evropy Rural Riders, kde jsme měli také českou zástupkyni. Sobotní den 29. července se však české dvojici Eliška Opravilová a Lasing nevydařil dle představ, a tak tato jezdkyně pokračuje pouze v soutěži CIC1*…
29.07.2017 20:26  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Eliška Opravilová se s hřebcem Lasing účastnila mezi jednotlivci mistrovství Evropy Rural Riders na úrovni CIC2*. Bohužel po kolizi v krosu se dvojice do cíle nedostala a její naděje skočily již v sobotu. „Byla to kombinace u lesa, stálo tam hodně lidí. Zadíval se do A a chytnul předními nohy o skok. Nakonec jsme to ustáli a nespadli, ale po překonání B už dál odmítal,“ popsala jezdkyně. „Jak se praštil, nechtěl už do ničeho,“ doplnila. Další pokračování tak vzdala.

Smůlu měla tato jezdkyně i s druhým koněm. V soutěži CIC1* sedlá Dunkase A a terénní jízdu se jim podařilo dokončit bez chyb na překážkách. Zapsali si však 27,6 trestných bodů za čas, přičemž nejvíce jich získali hned u startu. „Start a cíl byly hned vedle sebe. Dunkas je trochu senzitivní a polekal se koně, který šel do cíle. Tak jsem ho tam musela srovnat a ztratila hodně času,“ zmínila Eliška Opravilová.

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE