reklama 11A

Opravilová portugalské CIC3* nedokončila

Během druhého závodního týdne ve dnech 9. - 12. března byla česká dvojice Eliška Opravilová a Lasing nahlášena do CIC3*. Tato soutěž se jela v portugalském Barroca d´Alva. Dvojice se však dostala jen před drezuru a část krosu…
13.03.2017 18:40  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Eliška Opravilová a Lasing nastoupili během pátečního dne do drezurní zkoušky, kde získali více jak 60 trestných bodů. Dle slov jezdkyně to bylo způsobeno tím, že byl v části jízdy vidět Lasingův jazyk. „Měla jsem po dojezdu velkou radost, byl hodný a udělal oba přeskoky“ popsala jezdkyně. „Výsledek však byl pro mě zklamáním. Pak jsem ale pochopila proč. Večer jsem se dívala do protokolu, měla jsem vysoké známky, bohužel strhané body za plazení jazyka. Bohužel to někdy při těžších cvicích dělá,“ doplnila.

V rámci sobotního krosu čekala na tuto dvojici náročná trasa, po skoku číslo 18 se však rozhodla jezdkyně soutěž vzdát. První z vodních kombinací bohužel skočili přes praporek a museli nájezd opakovat. To znamenalo i delší časovou zátěž a bylo jasné, že dvojice již nemá šanci na lepší umístění. Proto se ho jezdkyně rozhodla po osmnáctém skoku zastavit. „Je to škoda, jinak skákal opravdu dobře. Ten opětovný nájezd na vodu nás rozhodil,“ zmínila jezdkyně.

 Nyní je již na delší cestě zpět domů a bude se chystat na další závody.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE