reklama 11A

Opatrný postoupil vzhůru žebříčkem FEI o šest míst

Další posun vzhůru zaznamenal český parkurový jezdec Aleš Opatrný v celosvětovém žebříčku Mezinárodní jezdecké federace FEI. Ta vydala nejnovější verzi k 1. květnu. Od posledního propočtu postoupil Aleš Opatrný o šest příček!
05.05.2016 11:40  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Aleš Opatrný je na FEI žebříčku skokových jezdců na 81. místě. Ilustrační foto: archiv Jezdci.cz

Jednaosmdesáté místo drží k poslednímu dubnu ve světovém žebříčku parkurových jezdců FEI Longines Ranking Aleš Opatrný. FEI žebříčky aktualizuje jednou měsíčně a během tohoto období postoupil český reprezentant o šest míst vzhůru. Na pozice za sebou odsunul takové jezdce, jako jsou Martin Fuchs (SUI), Rene Tebbel a Felix Hassmann (GER), Doda de Miranda (BRA), Henk van de Pol (NED) či Douglas Lindelöw (SWE).
 
V čele bodování se za poslední období nic nezměnilo. Vede stále Francouz Simon Delestre před německým jezdcem Christianem Ahlmannem a třetím Scottem Brashem (GBR). Na čtvrtou příčku se posunul americký skokan McLain Ward. Složení první desítky s drobnými posuny o jedno místo zůstává stejné. Od pátého místa se řadí takto: Pénélope Leprevost (FRA), Kent Farrington (USA), Gregory Wathelet (BEL), Kevin Staut (FRA), Bertram Allen (IRL) a Beezie Madden (USA). 
 
Kompletní žebříček FEI najdete pod tímto ODKAZEM



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE