reklama 11A

Opatrný pátý v Grand Prix při CSI Michalowice

ikonka

V neděli 21. října se jezdci v českých barvách představili v soutěžích Grand Prix při CSI1* a CSI2* Michalowice. V jednohvězdové Grand Prix si pro pátou příčku dojel Aleš Opatrný, který v sedle VDL Fakira…
21.10.2018 18:58  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Z devíti členného startovního pole Grand Prix při CSI1* se bezchybným základním kole probojovalo do rozeskakování sedm dvojic. Jako jediný reprezentant české vlajky se o nejvyšší příčky ucházel na parkuru vysokému 135 cm díky čisté úvodní části soutěže Aleš Opatrný v sedle VDL Fakira. Tato dvojice navíc dokázala nulu zopakovat i v rozeskakování a nakonec uzavřela elitní pětku.

České dvojice nechyběly také na startu náročnější Grand Prix při CSI2*, kde koně absolvovali parkur o deset centimetrů vyšší. V této soutěži, která navíc byla započítávána do žebříčku Longines se nejvíce dařilo Jiřímu Hruškovi a Oridě-M. Ten si jednou chybou dojel pro šestnácté místo. Hned o jedno místo pod tuto dvojice se postavil Marek Klus, který spolu s Carisonem tvořil nejrychlejší dvojici s osmi trestnými body.

Marek Klus navíc pro českou vlajku zajistil bronz, a to ve finále Youngster Tour určené pro šesti- a sedmileté koně. Tam náš reprezentant sedlal Solidata.

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM
ilustrační foto: David Horváth




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE