reklama 11C

Opatrný devátý v Grand Prix CSI2* v Šamoríně

ikonka

Během posledního červencového víkendu se řada českých jezdců účastní mezinárodních parkurových závodů CSI v Šamoríně na Slovensku. V sobotu se jela Grand Prix dvouhvězdové úrovně, v níž si Aleš Opatrný dojel pro 9. příčku. Dařilo se i dalším Čechům.
28.07.2018 20:52  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Sobota 28. července nabídla v Šamoríně řadu soutěží, v nichž se představili také Češi. V Grand Prix CSI2* započítávané do žebříčku Longines Ranking dojel Aleš Opatrný s Chablou na 9. místě. Dvě kola s překážkami do 145 cm překonal bez trestných bodů. Sára Vingrálková v téže soutěži dojela s Oscarem des Fontaines s chybou v prvním kole, což stačilo na 19. příčku. Marek Hentšel s Censorem chyboval dvakrát a Ondřej Zvára v sedle Cardiffa Dwerse Hagen dovezl 12. trestných bodů. 
 
Ve stotřicítce v rámci CSI2* si opět vedl nejlépe Aleš Opatrný, který s Idariem se 4 trestnými body skončil osmnáctý. Jen o jednu příčku za ním dojela Mariana Michlíčková na Leeve Jung.
 
V jednohvězdové Grand Prix do 135 cm si s dvěma koly nejlépe poradil Marek Hentšel se Sauronem, který obsadil 11. místo, když v prvním kole shodil jednu překážku.
 
V parkuru do 115 cm v rámci CSI1* se blýskly dobrými výkony Lucie Vyskočilová a Kateřina Endrysová. Obě startovaly s dvěma koňmi a nechybovaly. Lucie Vyskočilová skončila s Black Jackem druhá a s Quick Silverem pátá. Kateřina Endrysová brala se Zacate Cas 4. příčku a v sedle Cracka N dokončila na 9. místě. S nulou dokončila tuto soutěž i Mariana Michlíčková na Idee van Achterhoek.
 

Výsledky ze Šamorína najdete ZDE

Ilustrační foto: Kateřina Návojová




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE