reklama 11B

Opatrný a Kejvalová závodili v Magna Racinu

Do rakouského areálu Magna Racino v Ebreichsdorfu se na národní závody CSN vypravil Aleš Opatrný. Po tři dny 23. – 25. ledna závodil v sedle svých koních v nejvyšších soutěžích, přičemž nejlépe se mu vedlo hned první den, kdy s Quintou dojel pátý...
27.01.2015 20:16  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

sedle letos osmileté klisny Quinty dokončil Aleš Opatrný nejvyšší soutěž úvodního dne bezchybně a navíc rychle. To mu na parkuru 135 centimetrů vysokém přineslo pěkné páté místo. Dařilo se mu však i zbylé dny. V sobotu skončil opětQuintou na desáté příčce, a to po bezchybném parkuru 130 cm. Jen o jednu pozici níže dojelBerlinou. Na 140 centimetrech závodilAcovarem a Wladimirem S. Lépe se mu dařilojeho dlouhodobějším svěřencem a po čisté jízdě skončili desátí.

V neděli Aleš Opatrný bohužel v Grand Prix jednou chyboval, což ho s Acovarem vyřadilo z boje o nejvyšší příčky v rozeskakování. Stejně tak jedno shození si připsal s Berlinou, s ní dokončil rychleji a dosáhl na 11. místo. S Acovarem mu to stačilo na třináctou příčku.

O víkendu se na startu představila i Barbora Kejvalová. Nejlépe si vedla v neděli, kdy si s Roterdamem zajistila pěkné sedmé místo. Jen o příčku níže dokončila téže parkur 110 cm vysoký s Con Acordem. S oběma obdržela pouze trestný bod za překročení stanoveného času. S dodržením času měla jezdkyně problémy i v dalších parkurech, kde však předváděla velmi zdařilé a vyrovnané výkony maximálně s jedním shozením.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE