reklama 11A

Opatrný a Idario čtvrteční vítězi CSI Michalowice

ikonka

V polských Michalowicích u Krakowa zněla na závět čtvrtečního dne 18. října česká hymna. O ni se při mezinárodních skokových závodech CSI2* postaral Aleše Opatrný, a to v sedle Idaria van het Netehof. Společně zvítězili v nejtěžší soutěži tohoto dne…
18.10.2018 22:18  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Nejtěžší skokovou zkouškou úvodního závodního dne byl parkur 140 centimetrů vysoký, který se jel v rámci Diamond Round. Tato soutěž byla hodnocena jako dvoufázové skákání, přičemž bezchybný výsledek v obou fázích předvedlo dvanáct dvojic. Pouze jedna jediná však pokořila čas 30 vteřin. K naší radosti se jednalo o českého zástupce, a to Aleše Opatrného s Idariem van het Netehof. Český reprezentant absolvovat druhou fázi v čase 29,42 vteřiny a s náskokem více jak jedné sekundy si dojel zaslouženě pro vítězství.

Na startu této nejtěžší soutěže jsme měli ještě další české účastníky. S jednou chybou dokončil první fázi Marek Klus s Carisonem i Jiří Hruška s Oridou-M. Tento opavský zástupce však slavil úspěch v předešlé soutěži, a to 135 centimetrů vysoké. S Acoradii Mx I2M dosáhl Jiří Hruška na pěkné čtvrté místo. Tato Gold Round byla hodnocena na čas.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.

Foto: archiv pořadatele




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE