reklama 11A

Opatrného osmé místo v GP na CSI Lublin

ikonka

Mezinárodní skokové závody CSI Lublin jedoucí se v rámci Cavaliady Tour vrcholily během neděle 18. února, kdy se konala Grand Prix. Na startu jsme měli oba české zástupce, Aleš Opatrný s VDL Fakirem postoupil i do rozeskakování. Nakonec skončil osmý…
18.02.2018 18:26  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Aleš Opatrný s VDL Fakirem dokončil základní kolo bezchybně a díky tomu se s další dvanáctkou jezdců dostal do rozeskakování hlavní soutěže celých závodů. V něm se mu již nepodařilo navázat na bezchybný výkon a připsal si na konto 4 trestné body za jedno shození. Díky slušnému času nakonec získala tato česká dvojice osmé místo ve výsledkové listině.

V Grand Prix, v níž se závodilo na parkuru 145 centimetrů vysokém, se velice dobře předvedla i druhá česká reprezentantka. Mladá nadějná jezdkyně Sára Vingrálková sedlala koně Oscar des Fontaines a překonala tento parkur pouze s jednou chybou v základním kole. Díky velice dobrému času si nakonec připsala patnáctou pozici.

Přední příčky si v této soutěži k radosti domácím rozdělili Poláci. Nejlepší výkon podal Jaroslav Skrzyczynski s koněm Silver Shine, který ani jedenkrát nechyboval a v rozeskakování zajel čas 39,64 vteřiny. O pouhých 0,14 vteřiny pomalejší byl další polský reprezentant, a to Krzysztof Ludwiczak. Ten sedlal koně Nordwind. Elitní trio pak uzavřeli Wojciech Wojcianiec a Naccord Melloni.

Kompletní výsledky naleznete ZDE

Ilustrační foto: David Horváth/CET




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE