reklama 11A

Ondřej Zvára zajistil hymnu na CSI v Šamoríně

ikonka

Výborné výkony má za sebou po čtvrtku 19. července český reprezentant Ondřej Zvára. Při mezinárodních závodech CSI ve slovenském Šamoríně korunoval dobré starty vítězstvím. Na něj dosáhl s Chaccolanem na parkuru 140 centimetrů vysokém…
19.07.2018 20:11  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Soutěž 140 centimetrů vysoká se jela v rámci CSI4* jako dvoufázové skákání. Český jezdec Ondřej Zvára sedlal Chaccolana a do cíle druhé fáze se dostal v čase 27,08 vteřiny. Díky bezchybnému projevu se radoval z vítězství a areálem tak zněla česká hymna. Na druhé místo měl přitom náskok 0,47 vteřiny.

Tento český reprezentant nechyběl na startu ani nejvyšší zkoušce toho dne. Kvalifikační soutěž do Grand Prix se jela na parkuru 150 centimetrům vysokém a jezdcům se počítaly výsledky také do Longines žebříčku. Ondřej Zvára absolvoval trasu v sedle Cento Lana a inkasovali 4 trestné body za jedno shození.

Bezchybnou jízdu a účast na dekorování si následně zasloužil Ondřej Zvára za výkon s Quimerem-M, a to v soutěži 145 centimetrů vysoké. Ve dvoufázovém skákání si dvojice po bezchybné jízdě zajistila 12. pozici.

Na dekorování se dostala i Zuzana Zelinková, která sedlala Harca-N ve skokové zkoušce při CSI2*. Na parkuru 125 centimetrů vysokém rozhodoval čas. Česká dvojice po bezchybném výkonu obsadila taktéž 12. příčku.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE