reklama 11D

Olomoucká květnová cena pro Marka Kluse

Poslední závodní mítink před Světovým pohárem J&T Banka CSI3*W Olomouc 2016 se uskutečnil na kolbišti v Lazcích ve dnech 27. až 29. května. Vrcholem byla parkurová soutěž stupně ST*, v níž do rozeskakování postoupilo 12 dvojic...
29.05.2016 20:29  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 
Tři z nich dokázaly bezchybný výkon zopakovat a o vítězi mezi nimi rozhodl čas. Ten jako jediný stlačil pod 40 sekund Marek Klus v sedle Vanilly 2. V rozeskakování startoval také s Al Camberem, ale s ním udělal jednu chybu a skončil čtvrtý
 
Druhé místo vybojoval Zdeněk Matýska s Bleu Diamond, který za Markem Klusem zaostával o více jak sekundu. Nejpomalejší mezi bezchybnými byl Slovák Robert Pál s Cantonou R.
 
Ze všech nejrychlejší výkon předvedla v závěrečné části soutěže Tina Šalková s Digerem. Ten měl hodnotu 38,81 sekundy. Bohužel na jejím koně po projetí cílem bylo 8 trestných bodů za dvě chyby.
 
Kompletní výsledky najdete v příslušném záznamu závodů – viz odkaz níže. Internetová televize EquiTV.cz připravuje kompletní video záznam vrcholné olomoucké soutěže a také souhrnnou reportáž, která bude též součástí pravidelného televizního Jezdeckého magazínu. 



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE