reklama 11A

Ohodnoťte uživatele webu Jezdecké inzerce CZ

ikonka

Web Jezdecká inzerce CZ je v provozu téměř rok a jeho databází prošlo přes 2000 inzerátů. Stovky uživatelů již jeho prostřednictvím úspěšně našly zájemce o nabízený prodej či službu. Pokud jste mezi jejich klienty, nezapomeňte je na webu ohodnotit!…
15.08.2018 12:52  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Možnost ohodnotit jednotlivé uživatele je na stránkách www.jezdeckainzerce.cz od samého začátku. Stačilo kliknout do uživatelského profilu prostřednictvím odkazu „INZEREZNT“ v uvedeném inzerátu. Je však jasné, že jakmile prodej či služba proběhne, inzerent záznam na webu smaže a uživatelský profil je následně těžko dohledatelný. 
 
Nyní to jde již velmi snadno! Stačí zadat do okna fulltextového vyhledávače (najdete jej v záhlaví stránek pod obrázkem lupy) e-mailovou adresu uživatele, kterého chcete ohodnotit. – Ostatně, e-mail je jediný údaj, který při registraci všichni uživatelé zadávají a současně přes e-mail většinou probíhá i první kontakt mezi nabízejícím a potenciálním zájemcem. 
 
Tímto jednoduchým krokem se dostanete do profilu uživatele, a to i v případě, že aktuálně nemá žádný aktivní inzerát. Pokud jste také zaregistrovaní, můžete uživatele ohodnotit. Bez vlastní registrace se na něj můžete pouze podívat. Hodnocení probíhá palcem nahoru, nebo palcem dolu a v neposlední řadě i slovním komentářem. Kladná a záporná hodnocení jsou následně procentuálně vyčíslena. Při 100 % má uživatel pouze pozitivní ohlasy, při 0 % pak nemá buď žádné hodnocení, nebo pouze záporná.
 
Každý uživatel se samozřejmě může podívat na to, jaká hodnocení obdržel. V případě, že s některým hodnocením nesouhlasí, může vznést námitku na administrátory stránek. Ti následně po oboustranném prověření situace mohou přikročit k odstranění závadného hodnocení. 
 
Neváhejte tedy a podělte se o vlastní zkušenosti s uživateli webu Jezdecká inzerce CZ. Pomůžete tak dalším potenciálním zákazníkům!
 

Klikněte na www.jezdeckainzerce.cz!




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE