reklama 11A

Oblastní konference ČJF zvolily své delegáty

ikonka

Ve čtvrtek 30. listopadu proběhne v Nymburce celostátní Konference České jezdecké federace. Té předcházely v souladu se stanovami jednání Konferencí oblastí, které volily delegáty právě pro blížící se celostátní schůzi.
23.11.2017 16:58  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

 

Ve většině případů se projednávaly na oblastních konferencích interní záležitosti týkající se dané oblasti a jejího fungování a hlavním motivem jejich svolání byla volba delegátů pro celostátní Konferenci ČJF. Některá témata však budou jistě mít přesah právě do celostátní schůze. 
 
Zlínská oblast navrhuje zrušit kategorizaci jezdců, v diskuzi na severočeském jednání zazněla žádost o zrušení článků 3 a 4 N.9 všeobecných pravidel o neschválených jezdeckých závodech a účasti členů ČJF na nich. Severomoravská konference uložila OV, aby dal podnět ke kontrole čerpání financí v souvislosti s JIS ČJF. Často zazněl také podnět na včasné zveřejňování zápisů z jednání vedení ČJF a srozumitelnou obsáhlejší formulaci. 
 
Účast na oblastních schůzích činila v průměru kolem 25 % delegátů, přičemž jí výrazně pomohla Karlovarská oblast ČJF svou účastí 63,2 %!
 
Prozatím není zveřejněn zápis či usnesení z Královehradecké oblasti. Z ostatních zápisů a usnesení vyplývá, že celostátní Konference ČJF se zúčastní tito delegáti:
 
Praha – M. Vítek, R. Habásková, C. Neumann, E. Pařenicová, M. Hladík, I. Hůlková, L. Dub, J. Beranová
 
Středočeská oblast – V. Drbal, P. Bůžková, A. Klauz, M. Moudrý, J. Nosková, M. Veselý, M. Halík, M. Jánošíková, M. Filípková, M. Blažek, p. Novotný, p. Svoboda, p. Jakubalová, M. Volšická
 
Jihočeská oblast – J. Mayer, M. Vranková, A. Husák, J. Valenta, Z. Motyginová, P. Boháčová
 
Plzeňská oblast – A. Pittner, E. Mentlíková, J. Paleček, J. Stroner, V. Jáchimová
 
Karlovarská oblast – J. Šíma, E. Šimáčková, I. Kočík
 
Severočeská oblast – Z. Procházková, P. Koželuh, J. Metelka, V. Pospíšilová, J. Vávrová, P. Bielíková
 
Východočeská oblast – M. Kvapilová, J. Skřivan, R. Falta, V. Zvěřina, J. Tměj, P. Dušková, J. Hupka, J. Šrámek, O. Sojka
 
Vysočina – Z. Studenec, P. Vaněk, J. Grodl, M. Váňová, P. Navrátil
 
Jihomoravská oblast – L. Sekaninová, P. Koláček, L. Šedá, Z. Zvěřinová, D. Kuřitková, J. Charvát, S. Erbeková
 
Severomoravská oblast – R. Šalek, M. Ohnheiser, R. Bauer, K. Šalková, J. Kincl, M. Theimer, Z. Žíla, A. Kutálek, Č. Šrubař, A. Videnková
 
Zlínská oblast – J. Balašítk, M. Sehnalová, L. Daňková, P. Rydval



Štítky: konferenceČJF
reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE