reklama 11A

O víkendu se rozdají další mistrovské medaile

ikonka

Bezprostředně po seniorském skokovém mistrovství České republiky se budou další cenné kovy rozdávat v Martinicích. Ve dnech 2. – 5. srpna budou o vítězství soutěžit ve skocích děti a junioři. Pro juniory jsou připraveny tradičně dvě kategorie…
30.07.2018 21:46  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Nejvíce jezdců by se mělo sejít na startu kategorie starší junioři, kde dle zaslaných přihlášek odstartuje celkem 45 dvojic. Mezi nimi nechybí Daniel Pospěch, Linda Portychová, Michaela Rodová či Sára Finsterle. Tito jezdci mají zkušenosti i z náročnějších parkurů s vyšší obtížností. Při mistrovství České republiky je budou čekat parkuru S*, S** a S**.

Pro mladší juniory budou připraveny parkuru L**, S* a S**. Z přihlášených lze zmínit obhájkyni titulu Kateřinu Svěrákovou, dále pak účastnici letošního mistrovství Evropy Valentýnu Kukovou či Terezu Svobodovou. Valentýna Kuková bude navíc obhajovat loňské zlato, na které dosáhla s valachem Shadow 5. Tentokrát se však představí ve vyšší věkové kategorii mladších juniorů, byť stále spadá věkem do dětské kategorie. Mezi mladšími juniory nastoupí do prvního kol přes 30 dvojic.

Poměrně početné pole bude k viděn i mezi dětmi. Několik úspěchů si letos připsala nejen Natálie Kovářová či Eliška Hasndlová, první rok mezi velkými koňmi promlouvá do pořadí na předních místech také Viktor Skutecký.

O tom, jak se bude jezdcům dařit, napoví první dny. Konečné rozluštění toho, kdo se stane novým mistrem České republiky, padne v neděli.

 

Záznam závodů naleznete pod odkazem níže.  




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE