reklama 11D

O víkendu do Hořovic na další část Květnové tour

ikonka

Ve dnech 18. – 20. května se v Hořovicích uskuteční druhé skokové závody v rámci Květnové hořovické tour. Po tři dny bude pro jezdce připraveno celkem šestnáct soutěží, které zakončí parkur stupně T* s výškou překážek 145 centimetrů…
17.05.2018 16:55  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Po tři dny se bude v Hořovicích startovat na parkurech od stupně ZM až do T*. V nejtěžší soutěži celých závodů, tedy v nedělním parkuru stupně T*, nebude chybět ani vítěz martinické Velké ceny, která se jela koncem dubna v rámci Českého skokového poháru. Tehdy nenašel přemožitele Václav Horký a Asile de Paix P, tedy dvojice, která je aktuálně přihlášena na závody do Hořovic. Mezi dalšími jezdci nedělního parkuru „T“ lze zmínit Jakuba Smrčku, Vladimíra Treteru či domácího zástupce Petera Rhodese.

Největší zájem ze strany jezdců je pak o sobotní soutěže na stupních obtížnosti ZL a L*, do nichž je nahlášeno přes 60 startujících.

Tyto závody zahájí páteční parkur se stupňovanou obtížností do 90 centimetrů a končit se bude tento den soutěží S*. Sobota pak přinese parkury na stupních Z až ST*, přičemž v závěrečné soutěži by se mělo představit více jak dvacet startujících. Během neděle pak budou připraveny soutěže Z- T*.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE