reklama 11B

O letošní Grand Prix Jana Kutěje je velký zájem

Equine Sport Center v Olomouci uzavře letošní sezonu při tradiční Grand Prix Jana Kutěje, která se bude konat ve dnech 6. – 8. října. Každoročně je o ní mezi jezdci velký zájem, a pohled do seznamu přihlášených napovídá, že letos tomu není jinak.
03.10.2017 10:50  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 

Třídenní parkurové závody v ESC Olomouc nabídnou celkem šest soutěží. V pátek 6. října proběhnou soutěže stupně ZL, L** a S**.

Sobotní a nedělní program je věnovaný soutěžím Grand Prix Jana Kutěje, které jsou vypsané ve třech stupních obtížnosti a jsou dvoukolové. V každém víkendovém dnu je jede jedno kolo.

Nejnižší kategorie se skládá ze dvou parkurů stupně L**,  střední obtížnosti se pojede na S** a hlavní kategorie bude stát na mírách do 140 cm.

O starty v Olomouci je při poslední parkurové příležitosti letošní sezony velký zájem, a to i mezi jezdci, kteří musí vážit delší cestu. Více než 60 dvojic se prozatím nahlášeno v GP Jana Kutěje L** a S** a do nejvyšší obtížnosti je to přes 50 dvojic. Mezi nimi jsou mimo jiné Marek Klus, Odřej Zvára, Zdeněk Žíla, Rudolf Doležal či Václav Nágr.

Záznam závodů, do něhož budeme doplňovat startovní a výsledkové listiny najdete v odkazu dole.

 




Štítky: skokyOlomouc
reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE