reklama 11C

Nový web SCHČT a předložená výzva řadových členů

Vzhledem k odmítavému postoji bývalého předsednictva SCHČT k vydání svazové agendy včetně webových stránek se nově zvolení členové předsednictva rozhodli spustit nové webové stránky svazu na adrese www.svazct.cz. A nejen to...
10.06.2016 21:35  |  Rubrika: Chov  |   FANCLUB
reklama 12D

 
Z pověření nových členů předsednictva (MVDr. Z. Vítů, Z. Hrnčíř, J. Chýle, Ing. J. Malý a R. Zich) informaci rozeslala do médií (Jezdci.cz, Jezdectvi.cz, Equichannel.cz) Ing. Jana Kreidlová.
 
Dle zaslaného vyjádření je důvodem založení stránek, aby mohli nově zvolení členové předsednictva SCHČT z pohledu legislativy platné v ČR nezkresleně informovat řadové členy.
 
Nové předsednictvo zároveň zaslalo ke zveřejnění výzvu (VIZ PŘÍLOHA), k jejímuž znění mohou řadoví členové SCHČT vyjadřovat svůj souhlas zasláním e-mailu na adresu: info@svazct.cz.
 
Jak jsme vás již informovali, 17. 5. proběhlo zasedání „nového“ předsednictva SCHČT. To kromě příprav celostátní konference požadovalo předat od „bývalého“ předsednictva, resp. od tajemnice SCHČT veškerou agendu. „Bývalé“ předsednictvo to odmítlo. V reakci na zmíněnou výzvu „bývalé“ předsednictvo SCHČT zveřejnilo stanovisko, v němž uvádí, že: „Bývalé předsednictvo si je vědomo, že jeho mandát skončil dnem 13. 4. 2016, v této věci byly podniknuty jisté právní úkony (ve prospěch svazu a řádných členů SCHČT), na jejichž výsledek se stále čeká.“
 

Předešlé příspěvky najdete pod níže uvedenými odkazy...




Štítky: SCHČT
reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE