reklama 11B

Nové Zámky hostí drezurní závody včetně OM

ikonka

Ve dnech 15. a 16. září se v Nových Zámcích uskuteční dvoudenní drezurní závody, při nichž se pojede také o medaile v rámci oblastního mistrovství Severní Moravy. Pro účastníky budou připraveny soutěže pro velké koně i pony, a to do stupně S…
13.09.2018 14:25  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Sobotní den přinese celkem sedm soutěží. Součástí budou vedle otevřených soutěží také první kola oblastního mistrovství. Pro jezdce na pony jsou v rámci oblastního mistrovství vypsány dvě kategorie. V sobotu bude první kolo v rámci úlohy P4 připraveno pro jezdce 8-12 let na pony do 148 centimetrů, dále se v soutěži P6 ukážou jezdci 13-16 let na pony do 148 centimetrů.

Následovat budou soutěže pro velké koně. V soutěži DU-A budou zároveň bojovat děti o tituly v rámci oblastního mistrovství, pro juniory bude připravena soutěž DD. Mladí jezdci a senioři kategorie B se představí v prvním kole v úloze L4. Nejtěžší soutěž JD bude připravena v oddělní A jako otevřená a v oddělení B bude pro seniory kategorie A.

V neděli se pak uskuteční dalších osm drezurních soutěží. Pro výše zmíněné kategorie budou připravena druhá kola mistrovských soutěží, a to v úlohách P5, P7, DU-B, DJ, L5, JU a senioři kategorie A budou soutěžit v úloze JJ. To bude nejobtížnější úloha celých dvoudenních závodů. Zároveň jsou vypsány na tento den i soutěže stupně Z, a to včetně jedné hobby úlohy.

Nejvíce startujících by se mělo představit v sobotní úloze DU-A, kde je krátce před zahájením závodů přihlášených téměř 30 dvojic.  V rámci oblastního mistrovství seniorů kategorie A se můžeme těšit na výkony Petry Balnarové, Kateřiny Fialové, Michaely Schwarzové, Nicol Raidové, Andrey Šimkové a také Ivany Kočí.

 

 

Startovní a výsledkové listiny budou dostupné v záznamu závodů, viz odkaz níže.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE