reklama 11A

Nová komise ČJF pro rozvoj pony sportu

Výkonný výbor ČJF schválil na svém zasedání 14. června jmenování komise pro rozvoj pony sportu. Jejími dvěma členkami jsou Jana Rosická (drezura) a Ria Hoffmeisterová (skoky). Rada ČJF v březnu doporučila začlenit pony sport pod komise disciplín...
28.06.2016 10:17  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Ilustrační foto archiv Jezdci.cz
 
Rada ČJF doporučila VV ČJF na březnovém zasedání jmenovat po odstoupení členů dřívější Pony komise ČJF novou Pony komisi ze 3 odborníků na pony sport, a to s mandátem do 31. 9. 2016 a od 1. 10. 2016 začlenit pony sport pod jednotlivé komise rozšířené o člena specializovaného na pony sport. 
 
V dubnu Česká jezdecká federace vypsala výběrové řízení na poradce disciplíny pony sport specializované zejména na drezuru, skoky a všestrannost. Trojice odborníků měla být poradním orgánem pro viceprezidenta ČJF pro sport Bohumila Rejnka.
 
Bohumil Rejnek představil na červnovém zasedání VV ČJF členům VV svůj koncept pony sportu v ČJF a pozval kandidátky na poradce pony sportu paní Janu Rosickou a Riu Hoffmeisterovou. Jak je uvedeno v zápisu z uvedeného zasedání, který je dostupný na www.cjf.cz, Jana Rosická se v krátkosti představila a pokračovala představením svých vizí a rozvoje pony sportu celkově a především pak v disciplíně drezura. Ria Hoffmeisterová se v krátkosti představila a pokračovala představením svých vizí a rozvoje pony sportu v disciplíně skoky. Zdůraznila přínos stylových soutěží na rozvoj a vývoj sportu, uvedla své zkušenosti z trénování dětí a účasti vlastních svěřenců na letošním projektu „Talent pony“. 
 
Následně Výkonný výbor ČJF schválil komisi pro rozvoj pony sportu a jmenoval její členy Janu Rosickou a Riu Hoffmeisterovou
 
O podrobnosti ke zmíněnému konceptu pony sportu v ČJF jsme požádali 2. viceprezidenta ČJF pro sport Bohumila Rejnka. K tématu se tak brzy opět vrátíme!
 
Zdroj: www.cjf.cz



Štítky: ČJFponykomise
reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE