reklama 11B

Normandie 2014: Martin Maivald zvládl kros se ctí

Martin Maivald s Gombou se zdárně dostali do cíle velmi náročného krosu v soutěži všestrannosti Světových jezdeckých her v Normandii 2014. Ačkoliv obdrželi penalizaci 20 body za jedno zastavení, s výsledkem je jezdec spokojen...
30.08.2014 14:02  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Martin Maivald s Gombou na pravděpodobně nejobtížnější fázi krosu. Foto Jezdci.cz
 
„První dojmy jsou skvělédošli jsme do cíle. Doufám, že kobylka bude zdravá a budeme moci dokončit celou soutěž. Během krosu jsme měli totiž jeden nepříjemný kontakt s překážkou, kde jsme obdrželi penalizaci za zastavení. Při šikmém nájezdu na překážku nám vycházel odskok trochu z dálky a sklouzli jsme se dovnitř do skoku. Byl to takový triplebar s příkopem,“ uvedl Martin Maivald.
 
„Chvíli se zdálo, že kobylku bolí noha, ale rychle se opět dostala do správného cvalu, tak jsme pokračovali. V půlce trati byla trochu zahlcená, jelikož byl terén opravdu měkký, ale zvládli jsme to. Dokonce v jedné z nejobtížnějších pasáží na překážkách 29 až 31 jsme absolvovali přímou variantu, přestože jsme měli v plánu jít tu lehčí. Když jsem ovšem najížděl na úvodní prvek, tak jsem cítil, že to zvládneme. Bouřlivý potlesk diváků nás hodně povzbudil a pak už jsem věděl, že se do cíle určitě dostaneme,“ dodal jezdec.
 
Další podrobnosti přineseme večer! Kompletní výsledky najdete na www.normandy2014.com. Nezapomeňte také sledovat každodenní sestřihy toho nejzajímavějšího na programu ČT Sport. Přehled vysílání najdete POD TÍMTO ODKAZEM. Aktuální reportáž budete moci vidět ve zpravodajství České televize již dnes!



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE