reklama 11D

Normandie 2014 Marcela Krinková má přes 73 procent

Velmi dobře zajela drezurní úlohu Grand Prix česká rodačka startující za Švýcarsko Marcela Krinke Susmelj. Se svým Smeyersem Molbergem dosáhla na 73,188 %, což je dle očekávání nejlepší výkon v týmu, který by jí měl stačit na postup do dalšího kola.
26.08.2014 15:25  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Marcela Krinková předvedla úlohu Grand Prix ohodnocenou 73,188 %. Foto Jezdci.cz
 
„Jsem určitě spokojená. Neudělali jsme žádné velké chyby. Ze začátku to bylo trochu napínavé, jelikož když jsem vstoupila do arény a všude byli lidé v pláštěnkách, tak začal hodně koukat. Byla jsem ráda, že vůbec zastavil. Bála jsem se, abych moc nechybovala, tak jsem ho hodně brala zpět. Pasáž byla pěkná, piaf dobře na místěbyť vím, že vše umí předvést ještě lépe. Nechtěla jsem ale příliš riskovat, a tak jsem se snažila vše předvést více na jistotu. Třeba druhá pirueta nebyla moc dobrá, ale vše byly naštěstí jen drobné chyby,“ zhodnotila Marcela Krinková
 
„Do závodu jsem nastupovala jako team leader, a tak můj hlavní cíl byl zajet úlohu nad 70 %, což se podařilo. Vím, že máme na to zajet ji i za 75 %, ale hodně jezdců zde dostávalo nižší body, takže jsem za dnešní výsledek moc ráda. Co se týče týmu, myslím, že jsme splnili to, co jsme si předsevzali. V jednotlivcích doufám, že se dostanu mezi nejlepších 30 dvojic do Grand Prix Special. To je naše parketa, takže bychom mohli nahnat ještě nějaká procenta a možná, když nám bude štěstí přát, tak je hodně malinká šance i na postup do finále. Ale to je v tuto chvíli pořád jen velký sen,“ dodala.
 
Kompletní výsledky najdete na www.normandy2014.com. Nezapomeňte také sledovat každodenní sestřihy toho nejzajímavějšího na programu ČT Sport. Přehled vysílání najdete POD TÍMTO ODKAZEM.



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE