reklama 11C

Normandie 2014: Maivald je po drezuře na 75. místě

Druhým dnem pokračovaly v pátek 29. srpna v areálu národního hřebčína Le Pin drezurní zkoušky soutěže ve všestrannosti Světových jezdeckých her. Vedoucí pozice se s 35 body ujala německá dvojice Sandra Auffarth – Opgun Louvo. Německo vede i v týmech.
29.08.2014 19:41  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Vše se již v hřebčíně Le Pin chystá na sobotní kros. Foto Jezdci.cz
 
Na velmi kvalitní ohodnocení dosáhli Jak Michael Jung s Fischerrocana FST (40,7 b.), tak Ingrid Klimke s FRH Escada JS (41,2 b.), kteří mezi jednotlivci skončili na 4. a 5. místě. Před se dostali jen Brit William Fox-Pitt s Chilli Morgning, jenž se s čtvrtečními 37,5 body „propadl“ na druhou příčku, a Jonathan Paget s koněm Clifton Promise reprezentující Nový Zéland. Jeho známka je 38 bodů
 
Právě Nový Zéland je před sobotním krosem na druhé pozici v soutěži družtev. Třetí jsou zatím USA a čtvrtí domácí Francouzi. I přes velmi dobrou drezuru Williama Fox-Pitta je Velká Britániena 5. řádků prozatímní výsledkové listiny
 
Co však jistě zajímá české fanoušky všestrannosti nejvíce, je aktuální pozice Martina Maivalda s Gombou. Ten se posunul na 75. místo z 90 hodnocených dvojic. Terénní zkouška začíná v sobotu od 10.00 hodin a naše želízka v ohni nastoupí na start jako čtyřicátí první. Konkrétně by měli odstartovat ve 12.40 hodin. 
 
Kdo chce našeho reprezentanta vidět na vlastní oči, rozhodně by však neměl plánovat příjezd na poslední chvíli. Očekávána je návštěvnost pohybující se kolem 50 tisíc lidí a to s sebou přinese nemalé komplikace v dopravě. Pořadatelé každopádně avizovali, že připravili dostatek parkovacích ploch a díky pátečnímu slunečnému počasí snad travnaté povrchy alespoň částečně stihly vyschnout. 
 
Kompletní výsledky najdete na www.normandy2014.com. Nezapomeňte také sledovat každodenní sestřihy toho nejzajímavějšího na programu ČT Sport. Přehled vysílání najdete POD TÍMTO ODKAZEM.



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE