reklama 11D

Normandie 2014: Emma s Danthe se čtyřmi chybami

Druhou ze tří českých dvojic statujících ve středečním prvním kole týmové skokové soutěže Alltech FEI Světových jezdeckých her v Normandii byla Emma Augier de Moussas s klisnou Danthe RDPS. Na náročném parkuru udělaly celkem čtyři chyby...
03.09.2014 16:32  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Emma Augier de Moussas s klisnou Danthe RDPS. Foto Jezdci.cz
 
První chyba přišla hned na oxeru s číslem 3 a po obratu na levou ruku následovalo hned další shození na úvodní části trojkombinace, kde inkasovala i Zuzana Zelinková. Bohužel se dvojice nezvládla zkoncentrovat za zbývající část trojskoku a třetí shození následovalo na dalším oxeru4C. Poslední penalizace byla opět na stejné překážce, kterou se nepodařilo zdárně překonat ani Zuzaně Zelinkové s Calerim II. Jednalo se stejně jako v předešlých případech o široký oxertentokrát s číslem 10, jemuž dominuje velký kohout na pravé straně
 
Se zbytkem kurzu si již dvojice poradila bez výraznějších potíží. Celkové skóre Emmy Augier de Moussac s Danthe RDPS pro soutěž jednotlivců je tedy 25,57 trestného bodu, což ji zařadilo do druhé stovky startovního pole. 
 
„Kurz byl hodně technicky náročný a překážky byly opravdu mohutné. Rozhodně se jednalo o podstatně náročnější parkur než včera. Ze začátku naší jízdy se projevila hodně nervozita, ale postupně z nás spadla a na druhé části parkuru to bylo již lepší,“ krátce zhodnotila Emmy Augier de Moussac.
 
Podrobné informace najdete na www.normandy2014.com. Nezapomeňte také sledovat každodenní sestřihy toho nejzajímavějšího na programu ČT Sport a zpravodajství ČT24. Přehled vysílání najdete POD TÍMTO ODKAZEM.



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE