reklama 11B

Normandie 2014: Emma a Danthe s chybou na trojce

Emma Augier de Moussac s klisnou Danthe RDPS udělala v prvním kole skokové soutěže při Světových jezdeckých hrách v Normandii jednu chybu na oxeru s číslem 3 a čas 96,16 jí zařadil do osmé desítky startovního pole. Se svým výsledkem je spokojena...
02.09.2014 15:43  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Na tomto skoku Emma s Danthe udělaly jedinou chybu. Foto Jezdci.cz
 
„Jsem velice spokojená, protože to je její první mistrovství a moje také na seniorské úrovni. Danthe skákala velice dobře. Ta chyba byla mojí vinou, protože jsem se v začátku snažila příliš chránit. Byla jsem trochu nervózní, ale na konci skákala velice dobře,“ uvedla Emma. 
 
A která část kurzu pro ni byla nejobtížnější? „Myslela jsem si, že dvojskok z kolmáků pro Danthe bude trochu obtížný, ale ten překonala velice dobře. Pro mě je vždy nejobtížnější začátek, s tím se potýkám, protože chodím trochu pod tempem. Proto jsem také udělala tu chybu. Po té chybě už jsem se dostala do správného rytmu a bylo to moc dobré,“ zhodnotila. 
 
Zajímalo nás také, co Emmě řekl její trenér: „Řekl mi, ať si to užiju. Potom přišel a byl moc spokojený. Řekl mi, že v začátku jsem šla pod tempem, a že bych své klisně měla víc věřit a věřit v její schopnosti. Že bych jí neměla tolik pomáhat. Snažila jsem se příliš moc a pomáhala jí, ona pak předkem udělala chybu,“ dodala jezdkyně. 
 
Podrobné informace najdete na www.normandy2014.com. Nezapomeňte také sledovat každodenní sestřihy toho nejzajímavějšího na programu ČT Sport a zpravodajství ČT24. Přehled vysílání najdete POD TÍMTO ODKAZEM.



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE