reklama 11C

Normandie 2014: Dorazila část české skokové ekipy

V pátek 29. srpna dorazila kolem poledne do Caen první část české skokové ekipy v čele se Zuzanou Zelinkovou. Ondřej Zvára a koně Caleri II a Cento Lano budou následovat v sobotu. Parkurové soutěže Světových jezdeckých her odstartují naplno v úterý.
29.08.2014 21:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Zuzana Zelinková a Martin Ohnheiser jsou již také v Normandii. První den zatím obhlédli stájepodívali se krátce na stadion. Foto Jezdci.cz
 
„Cesta pro mě byla rychláletěli jsme z Prahy společně s šéfem skokové ekipy Martinem Ohnheiserem. Koně mají pauzu v Německu a okolo 23. hodiny budou vyrážet na druhou půlku cesty do Caen, aby na místě byli v sobotu po ránu,“ prozradila Zuzana Zelinková, která se zatím v dějišti Her zatím nestihla ani pořádně rozkoukat: „Jen jsem rychle proběhla stáje, kde budou naši koně ustájení a šli jsme se podívat na poslední drezurní kür v podání Adelinde Cornelissen a Jerich Parzivala. Bohužel jsem propásla Valegra s Charlotte Dujardin, kterého jsem také chtěla vidět,“ posteskla si
 
A jak bude vypadat sobotní den Zuzany Zelinkové? „Koně by měli dorazit zhruba mezi 8. a 9. hodinou. Následovat bude lehká příprava, rozpohybování a poté bychom se chtěli jet podívat na kros, který je však bohužel vzdálený téměř 100 kilometru odtud. Odpoledne, nebo spíše v podvečer půjdou koně poprvé pracovat pod sedlo, abychom zjistili, jak prostáli cestu,“ dodala Zuzana Zelinková.
 
My samozřejmě budeme nejen s naší skokovou ekipou nadále pravidelně v kontaktu a během soboty přineseme další aktuální informace. Nezapomeňte také sledovat každodenní sestřihy toho nejzajímavějšího na programu ČT Sport, kde již v sobotu dopoledne bude uveden rozhovor se Zuzanou Zelinkovou. Přehled vysílání najdete POD TÍMTO ODKAZEM.



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE