reklama 11C

Nicholson vítězem Badminton Horse Trials 2017

V neděli 7. května se v Badmintonu rozhodovalo o vítězi náročné soutěže všestrannosti v rámci FEI Classics. Na parkuru elitní duo jezdců chybovalo a díky bezchybnému výkonu se z celkového vítězství nakonec radoval Andrew Nicholson s koněm Nereo…
07.05.2017 18:42  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Do závěrečného parkuru vstupovala z první pozice Ingrid Klimke a Horseware Hale Bob Old. Dvojici se však tentokrát vůbec nedařilo. Na parkuru totiž inkasovali 16 trestných bodů za chyby na překážkách a k tomu ještě dalších sedm za čas. Nakonec se propadli až na devátou příčku.

Bezchybnou jízdu nepředvedl ani další německý jezdec. Michael Jung s koněm La Biosthetique Sam se dopustil jedné chyby a vzhledem k těsným bodovým rozdílům první příčku neuhájil. Nakonec skončil s rozdílem 2,6 trestných bodů na druhém místě.

Pro vítězství si dojel Andrew Nicholson s koněm Nereo. Jezdec vstupoval do neděle z třetí příčky. Na parkuru dokončil bezchybně, připsal si pouze jeden trestný bod za čas. V součtu získal 41,4 trestných bodů a mohl se radovat z vítězství. Za druhým Michaelem Jungem si pro třetí pozici dojel Tim Price a Xavier Faer.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE