reklama 11A

Nesvačil uhájil v Lipici na CAI třetí místo

Pro konečnou třetí pozici si dojel Jiří Nesvačil mladší, když v neděli 3. července odstartoval do třetí dílčí zkoušky v rámci soutěží spřežení při CAI3* v Lipici. Své čtyřspřeží dovedl v neděli na čtvrtém místě, což znamenalo v součtu třetí příčku…
03.07.2016 18:31  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Ilustrační foto archiv Gabriely Pilařové

Jiří Nesvačil mladší nastupoval do nedělního dne ze třetí pozice, která se pro něj nakonec stala i konečnou. Do doby vedoucí József Dobrovitz zajel zcela nejlepší parkur, tím pádem nebylo o vítězi pochyb. Desetiny bodu však rozhodovaly o druhém a třetím místě. O necelé dvě desetiny měl nakonec lepší hodnocení József Dobrovitz mladší a i přes šesté místoneděli skončil celkově druhý.

Český reprezentant si tak již během neděle nepolepšil a své čtyřspřeží dovedl na pěkném třetím místě. Soutěž tříhvězdové úrovně dokončil celkem s 166,67 trestnými body.

neděli se velmi dařilo slovenskému jezdci Jozefu Mašířovi. Přestože se po nevydařené drezuře již nemohl probojovat na přední příčky, radost mu mohl přinést alespoň nejlepší výsledeknedělním parkuru. Při CAI3* soutěži dvojspřeží si tak nakonec dojel pro 17. místo. Jeho kolega Miroslav Matuška skončil celkově třináctý.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE