reklama 11C

Nesvačil je po maratonu na CAI Lipica třetí

Český reprezentant Jiří Nesvačil mladší předvedl třetí nejlepší výkon v rámci sobotního maratonu dne 2. července, to při mezinárodních závodech CAI3* v Lipici. Se svým čtyřspřežím je po dvou disciplínách aktuálně na třetí pozici…
02.07.2016 18:56  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Ilustrační foto archiv Jezdci.cz

Těsné výsledky po drezurní zkoušce, kde podal český reprezentant nejlepší výkon, nedovolovali nejlépe umístěným žádné zaváhání při sobotním maratonu. Jiří Nesvačil mladší držel na prvních překážkách kroknejlepšími Maďary a měl naději na udržení si první pozice. Bohužel drobné zdržení na posledních dvou překážkách znamenalodůsledku průběžné i tak krásné třetí místo po dvou dnech. Na kontě český jezdec aktuálně 158,62 trestných bodů.

Na první dvě pozice se dostalo duo maďarských reprezentantů. Nejlepší výkonmaratonu dostal do průběžného čela Józsefa Dobrovitze (153,06). Druhé místo si pak drží József Dobrovitz mladší (153,78).

rámci dvouspřeží se představujíCAI3* také dva slovenští zástupci. Dobrý výsledekmaratonu výrazně posunul Miroslava Matušku na aktuální patnácté místo. Maraton vylepšil průběžné umístění i Jozefu Mašířovi, který je momentálně na 23. pozici.

 

O všem tak rozhodne nedělní parkur. Výsledkové listiny naleznete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE