reklama 11A

Německá voltižní nadvláda při SP v Mechelenu

ikonka

Během středečního dne 27. prosince se v belgickém Mechelenu uskutečnilo první kolo voltižního světového poháru CVI-W. Ve velice dobré formě se tam předvedli především němečtí reprezentanti, kteří obsadili pět z předních šesti míst celkem…
27.12.2017 19:25  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

V Mechelenu bylo během tohoto dne připraveno první kolo jak pro muže, tak i ženy. V ženské kategorii se do čela dostala německá jezdkyně Corinna Knauf, která jako jediná pokořila v této soutěži osmibodovou hranici. Na konto si připsala 8,221 bodů. Jako jediná žena také obdržela dílčí známku v podobě devíti bodů.

Na druhé místo dosáhla její krajanka Sarah Kay, která za svůj výkon obdržela 7,833 bodů. Elitní trio uzavřela v rámci tohoto prvního kola holandská účastnice Carola Sneekes. Ta ztratila na druhou příčku zhruba jenu desetinu bodu, neboť získala 7,221 bodů.

V mužské kategorii obsadili kompletní elitní trio němečtí zástupci. Na nejlepší hodnocení dosáhl Viktor Brüsewitz, jehož výkon ocenili rozhodčí v podobě 8,318 bodů. Osmi bodovou hranici pokořil také průběžně druhý Miro Rengel, který za první kolo získal 8,100 bodů. Třetí nejlepší výkon se podařil Julianu Wilflingovi. Ten však na nejlepší duo již ztrácí téměř bod.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE