reklama 11B

Několik předních umístění Čechů na CSI Kreuth

ikonka

Od čtvrtečního dne 23. listopadu probíhají v německém Kreuthu mezinárodní skokové závody CSI1* a CSI2*, kterých se účastní opravdu početná česká ekipa. Od úvodních soutěží se českým reprezentantům podařilo probojovat na dekorovaná místa…
23.11.2017 20:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Tyto mezinárodní závody otevřela úvodní čtvrteční soutěž s výškou překážek 125 centimetrů, kterou dokončily tři české dvojice bezchybně. Do dekorované patnáctky se přitom probojovala na čtrnáct pozici Michaela Rodová s koněm Balzac des Marnieres Z. Jen o jednu příčku níže pak skončila Adéla Půlpánová a Fantastico – Tn.

Česká ekipa získala během tohoto dne také tři pátá místa. Pátý nejlepší výkon zajela v soutěži 115 centimetrů vysoké při CSIAm Anežka Dittrichová. Ta sedlala na parkuru Large Tour koně Je Suis Vic Van Ten Breebroek. Rovněž při CSIAm se dařilo Michaele Novotné. V soutěži Small Tour na parkuru 105 centimetrů vysokém obsadila již zmíněné páté místo, a to s koněm Clipper Vd Begijnakker.

Do třetice si pro pátou pozici dojela Vladislava Fenclová. Tato česká jezdkyně již absolvovala náročnější soutěž v rámci CSI2*. S koněm Picobella totiž nastoupila do soutěže při Medium Tour, kde překážky dosahovaly 135 centimetrů.

O závěr závodního dne se postarala soutěž 140 centimetrů vysoká, kde se nejvíce dařilo Romanu Ducháčovi s koněm Quietime. Po bezchybné jízdě obsadila dvojice pěkné deváté místo. 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE