reklama 11A

Nedělní závěr při CSN Magna Racino

ikonka

V rakouském Ebreichsdorfu se v areálu Magna Racino závodilo při národních skokových závodech CSN také během neděle 17. června. I tento den se česká ekipa dočkala několika vítězství, a to zásluhou Petra Hrůzka a Ivany Horníčkové…
18.06.2018 09:09  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Český zástupce Petr Hrůzek startoval s koněm Zarry na parkuru 120 centimetrů vysokém. Jednalo se o skokovou zkoušku hodnocenou na čas a česká dvojice se dostala do cíle v čase 66,36 vteřiny. Díky bezchybnému výkonu jim tento čas stačil s přehledem na první příčku.

Na čas byl hodnocen také parkur s výškou překážek 115 centimetrů. Tentokrát předvedla nejlepší jízdu Ivana Horníčková. Tato jezdkyně sedlala koně Thorr.

Pro dělené první místo si ten den dojel ještě Vlastimil Homola, který sedlal koně Toscavella v soutěži určené pro koně ve věku pěti a šesti let. Na parkuru 105 centimetrů vysokém rozhodovaly trestné body a česká dvojice si bezchybnou jízdou dojela pro první dělené místo.

V hlavní skokové zkoušce Grand Prix jsme tentokrát české zastoupení neměli, Zdeněk Žíla však nechyběl na startu soutěže 135 centimetrů vysoké. S koněm Consulent de Prelet Z si dojel pro osmou příčku konečného pořadí. V sedle druhého koně Vanilla 2 skončil desátý.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE