reklama 11A

Nedělní závěr Prague Lions při GCT v Šanghaji

ikonka

Neděle 22. dubna byla závěrečným dnem mezinárodních závodů Global Champions v Šanghaji. Uskutečnily se celkem dvě skokové soutěže a v nich se představili všichni tři jezdci startující v týmové soutěži za Prague Lions. Přinášíme výsledky…
22.04.2018 14:47  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

První nedělní soutěží byl parkur s výškou překážek 150 centimetrů, v němž nastoupila na start také česká jezdkyně Anna Kellnerová. Na parkuru sedlala koně Balguero a dokončila připravenou trasu parkuru s 5 trestnými body.

Belgický reprezentant Niels Bruynseels i český zástupce Aleš Opatrný startovali v závěrečné soutěži celých závodů. Na parkuru 155 centimetrů vysokém se více dařilo Nielsi Bruynseelsovi, který dokončil v sedle koně Joker vd Vlasbloemhoeve základní kolo s jednou chybou. Aleš Opatrný se s VDL Fakirem rozhodl v průběhu soutěže vzdát.

Vítězem nejvyšší soutěže nedělního dne se po rozeskakování stal Harrie Smolders s koněm Monaco. Ten o zhruba jednu desetinu vteřiny předvedl lepší jízdu než nakonec druhý Ben Maher, kterému se v Šanghaji opravdu dařilo. Jistě bude na toto kolo Global Champions vzpomínat velice rád.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.

Foto: David Horváth/CET




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE