reklama 11B

Nedělní den při CDN Kottingbrunn opět s vítězstvím

ikonka

Česká trojčlenná ekipa potvrdila po sobotním výkonu svoji dobrou formu při národních drezurních závodech CDN Kottingbrunn a dva jezdci se umístili v elitní trojici i během nedělního dne 27. května. Vítězství si na konto opět připsal Michal Knoflíček…
28.05.2018 09:02  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Český reprezentant Michal Knoflíček sedlal stejně jako v sobotu koně Dublin 1. Tentokrát s ním absolvoval úlohu FEI junioři družstva (JD). Za své vystoupení získal celkem 67,703 %, což mu se slušným náskokem zajistilo prvenství. Na druhé místo měl náskok téměř dvou procent.

Naopak velice těsné výsledky byly možné vidět na druhé a třetí pozici. Těsně třetí nakonec skončila po taktéž velice zdařené jízdě Julie Sekaninová. S koněm Princ 22 jí opravdu málo chybělo k druhé pozici. Na konto si připsala hezké hodnocení 65,225 %. Ztráta na druhou pozici byla v řádech setin procenta, a to 0,045 %. To se rovná jedné polovině bodu.

Třetí česká reprezentantka Barbora Leiterová sedlala koně Fabregas v drezurní úloze FEI Intermediaire I. V silné konkurenci sice její výsledek na přední místa nestačil, odnesla si však od rozhodčích slušné hodnocení v podobě 65,307 %.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.

Foto: Lenka Sekaninová




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE