reklama 11D

Nedělní ST při Czech Riders Games pro Doležala

ikonka

Třídenní mítink Czech Riders Games v Martinicích zakončila v neděli 16. září soutěž stupně ST*, vypsaná jako finále Gold Tour. Z vítězství se v tomto zlatém hřebu nedělního programu radoval Rudolf Doležal v sedle Lary Croft…
16.09.2018 18:41  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Startovní listina finále Gold Tour čítala více jak čtyřicet dvojic. Základní kolo soutěže s výškou překážek 135 cm se podařilo překonat bez trestných bodů třinácti koním, ze kterým se desítka nejrychlejších probojovala do finále. Tam se podařilo zopakovat nulu dvěma dvojicím.

Rychlejšího času dosáhl spolu s bezchybnou jízdou Rudolf Doležal, který se tak v sedle Lary Croft radoval z vítězství. Stříbrnou příčku obsadila druhá bezchybná dvojice, a to Václav Horký v sedle Asile de Paix P. Elitní trio doplnila Barbora Vojtková, která protnula cílovou páskou spolu s Etceterou v nejrychlejším čase mezi dvojicemi s jednou chybou.

Parkur stupně SP hendikep čekal na pony jezdce v rámci finále Big Pony Tour. V této zkoušce se nejvíce dařilo Janě Táboříkové, když v sedle Kary 261 nenašla přemožitele. Na stupně vítězů stačily další bezchybné a rychlé jízdy, a to Klary Hlaváčové v sedle Sama 19 před Kristýnou Vítkovou a Kewinem 1.

Kompletní výsledkové listiny z celého mítinku najdete v záznamu závodů, viz odkaz níže…




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE