reklama 11C

Nedělní Poznaň s vítězstvím Vingrálkové

ikonka

Během neděle 3. prosince hrála v Poznani česká hymna. Zasloužila se o ni nejmladší členka české ekipy, juniorka Sára Vingrálková. Ta totiž nenašla přemožitele ve finálové soutěži Big Round jedoucí se v rámci CSI1*, v níž sedlala Oscara des Fontaines…
03.12.2017 19:27  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Sára Vingrálková úspěšně zakončila mezinárodní závody v polské Poznani, když dosáhla v neděli na příčku nejvyšší. Tato juniorka se představila v soutěži s Oscarem des Fontaines a absolvovala obě fáze finálového parkuru Big Roudn bezchybně. Tu druhou pak zajela suverénně nejrychleji. Zaslouženě tak byla následně slyšet v areálu česká hymna.

Vrcholem celých závodů byla nedělní Grand Prix, která byla zároveň i soutěží Světového poháru centrální evropské ligy (CEL). Čeští účastníci podali velice dobré výkony, bohužel se do rozeskakování nedostali. Zuzana Zelinková s Calerim II jedenkrát chybovala, stejně jako Aleš Opatrný v sedle VDL Fakira. Vítězem se stal k radosti domácím Andrzej Oplatek s koněm Copperfield. V rozeskakování porazil dalších 16 soupeřů.

S jednou chybou dokončila nedělní parkur také Anna Kellnerová, která startovala ve finále Small Round při CSI3*. V této soutěži sedlala svého koně Colando.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE