reklama 11A

Neděle při DBT v Pezinku přinesla Čechům úspěchy

V neděli 4. října pokračovaly finálové závody série Donau Bohemia Trophy v areálu Rozálka v slovenském Pezinku. Na programu byla třetí kola všech vypsaných kategorií a čeští jezdci si vyjeli velmi dobrá hodnocení rozhodčích.
05.10.2015 11:04  |  Rubrika:   |   FANCLUB
reklama 12A

Hned první nedělní soutěždětskou FEI úvodní úlohu vyhrála dvojice Julie Sekaninová a Don Johnson se známkou 66,833 %. Další soutěží byla FEI dětská úloha jednotlivců, která byla otevřená všem soutěžícím. V zvítězila Rakušanka Issabella Richter-Königsdorfer na koni Rosenstolz RK. Nejlepší z Čechů byl Michal Knoflíček se Zirkanem, který obsadil pátou příčku.

 
Otevřenou juniorskou úlohu vyhrála domácí Lea Jakubíková na Da Felice, páté místo připadlo nejúspěšnější české dvojici Ema Kopuletá a Belle Ennie.
 
Úlohou s nejvyšší obtížností v rámci celých závodů byla volná sestava Intermediate-I, v níž nejlepší hodnocení sklidila maďarská dvojice Zsofia Dallos a Central Casino Cantor se známkou 69,875 %. Výborné třetí a čtvrté místo získala Hana Vášáryová. Třetí dojela se So Easy, čtvrtá pak na Equiservis La Fleurette. Její známky měly hodnotu 68,600% respektive 68,025 %.
 
Vyhodnoceny byly celkové výsledky ze všech kategorií Donau Bohemia Trophy. Ve skupině Beginners na nejvyšší příčku dosáhla Martina Nittnaus ze Slovenska před druhou Evou Vavříkovou (Don Dimanche) z ČR.
 
V kategorii „L“ vyhrála rakouská jezdkyně Issabella Richter-Königsdorfer, český jezdec Michal Knoflíček byl čtvrtý. Z Rakouska je také vítěz o stupeň vyšší kategorie tzv. Klasse M Maximilian Cselley. Třetí a čtvrté místo patří českým jezdcům Silvii Šimonovské a Petře Ondrové. 
Klasse S, tedy nejtěžší kategorii vyhrála Sonja Grossauer (AUT), Hana Vášáryová s Equiservis La Fleurette byla čtvrtá, páté místo bral Michal Knoflíček s Dowerem a šestá dojela Ema Kopuletá na Viva La Vida.
 
Kompletní výsledky najdete v záznamu závodů – viz. odkaz níže



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE