reklama 11B

Neděle při CSI Lier s českými starty

ikonka

Ani v neděli 19. srpna nechyběly na mezinárodních závodech CSI v Lieru dvě české reprezentantky. Emma Augier de Moussac se představila v nejvyšší soutěži CSI2* s výškou překážek 145/150 cm, kde obsadila 13. místo…
19.08.2018 20:21  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Více jak sedmdesát dvojic nastoupilo do nedělní hlavní soutěže CSI2*, mezi kterými nechyběla také jedna v českých barvách. Emma Augier de Moussac v této náročné zkoušce sedlala Country Boye, se kterým se jí podařilo po bezchybném základním kole probojovat do rozeskakování. Jedna chyba v této části soutěže posunula českou dvojici na třináctou příčku výsledkové listiny.

Stejné jezdkyni se dařilo také v soutěži určené pro pětileté koně při CSIYH1*, kde po bezchybném výkonu spolu s Nikiasem VD Bisschop brala bronz. Celkem pět trestných bodů v této zkoušce počítala Michaela Rodová a to spolu s Night Van De Kwakkelhoek stačilo na patnácté místo.

Michaela Rodová se radovala z devatenácté příčky také v soutěži při CSI2* na překážkách vysokých 130/135 cm, a to spolu s Cartanem K. O jednu příčku níže se zde postavila taktéž bezchybná Emma Augier de Moussac spolu s Umrellou Ter Wilgen Z.

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE