reklama 11C

Národní závody CNC Strzegom v podání Čechů

ikonka

Souběžně s mezinárodními soutěžemi při Strzegom Sumemr Tour se v polské Strzegomi uskutečnily také národní soutěže. V nich se taktéž představily české dvojice, a to ve dnech 11. – 12. srpna. Nejvíce úspěchů si připsal Miloslav Příhoda...
13.08.2018 16:14  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Český jezdec Miloslav Příhoda vedle startu v CIC3* s Ferreolusem Lat sedlal mnoho dalších koní v národních soutěžích.
 
V soutěži CNC1* si pro konečné čtvrté místo dojel Miloslav Příhoda s Magicem. Dvojice předvedla velice vydařenou drezurní úlohu, když inkasovala pouze 31,30 trestných bodů. Na parkuru i v krosu pak zapisovala další trestné body. Ve skokové zkoušce si česká dvojice připsala 8 trestných bodů za dvě shození a v krosu inkasovala trestné body za překročení času i jedno zastavení.
 
Vzhledem k menšímu startovnímu poli a poměrně mnoha problémům v terénní jízdě nakonec i jedno zastavení stačilo české dvojici právě na čtvrtou příčku konečného pořadí.
 
V polské soutěži stupně „P“ si pro nejlepší český výkon dojel opět Miloslav Příhoda. S Eldoradem obsadil mezi 46 startujícími konečné osmé místo. Dvojice získala 33,50 trestných bodů v drezuře, což je v tu chvíli řadilo až na 20. místo průběžného pořadí. Bezchybný parkur a minimální zatížení z terénní jízdy v podobě 0,4 trestných bodů je však posunulo výrazně výše. Těsně do elitní desítky se nevešla Michaela Haderková, která s Mr. Míša-SL obsadila jedenáctou pozici.
 
Umístění v elitní trojici si na konto připsal Miloslav Příhoda v polské soutěži „L“, v níž úspěšně sedlal Atlantina. Po drezuře, kterou zajeli s hodnocením pod 30 trestných bodů, figuroval dokonce na druhé pozici. Jedna chyba na parkuru je nakonec zařadila na třetí místo konečného pořadí. Tento jezdec zároveň skočil i na páté pozici, a to v sedle Kooka de Peňaflor. Jejich konečný zisk činil 34,70 trestných bodů.
 
V soutěži „LL“ získal pěkné třetí místo Patrik Sukdolák, který sedlala Figara. Dvojice si z této zkoušky všestrannosti odnesla celkem 38,30 trestných bodů.
 
 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.

Foto: archiv Jezdci.cz




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE