reklama 11D

Národní pohár ČJF vrcholil ve Zduchovicích

ikonka

Přestože se ve Zduchovicích bude skákat až do nedělního dne, finále Národního poháru České jezdecké federace v jednotlivých kategoriích se uskutečnilo již v sobotu 8. září. V nejtěžší kategorii Master pro pony jezdce zvítězila Jana Táboříková…
09.09.2018 09:55  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Nejtěžší kategorií Národního poháru ČJF byla ve skocích mezi pony jezdci kategorie Master. Ve finále se mezi třemi startujícími nakonec radovala z vítězství Jana Táboříková s Karou 261. Jednalo se skokovou soutěž s finále. V něm vítězná dvojice předvedla bezchybnou a suverénně nejrychlejší jízdu.

V rámci kategorie Advance se jely dvě soutěže. V Advance 1 se z první pozice radovala Adéla Dvoranová s poníkem Kendy 3. V soutěži Advance 2 pak nenašla přemožitele opět Jana Táboříková, tentokrát s poníkem Ginger 3. I tyto parkury se jely s finále, do kterého postoupili všichni startující.

Početnější startovní pole bylo možné vidět v nižších soutěžích. V rámci Intermediate B si pro první místo dojela Karolína Mlčochová s Růženkou. Dvojice měla ve finále náskok necelé vteřiny na další soupeře. V Intermediate A si pak první místo za svůj výkon zasloužila Sofie Fraňková se Siriusem 11.

Pro nejméně zkušené jezdce byla připravena kategorie Novice. V tomto případě si pro vítězství dojela Emma Kykalová s Twicky.

Sobotní den přinesl také další soutěže pro pony a velké koně. Nejvyšším parkurem pro velké koně byla soutěž S*, kde se dařilo rakouské dvojici Christina Joham a Kemmelbach.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE