reklama 11C

Národní drezurní pohár ČJF v Brně na Panské líše

ikonka

O víkendu ve dnech 21. – 22. dubna se v Brně na Panské líše uskuteční drezurní závody, a to včetně Národního drezurního poháru České jezdecké federace na úrovni S a ST – mladí jezdci. Soutěžící se mohou těšit na malou i střední rundu, a to do "TT"...
16.04.2018 17:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Během dvou závodních dnů se uskuteční celkem šestnáct drezurních soutěží. Oba dva dny se bude končit úlohou na stupni obtížnosti TT, který se pojede zároveň jako kvalifikace do Národního drezurního poháru ČJF v rámci střední rundy. Zatímco na sobotní záběr je vypsána úloha IM A/2018, v neděli se na závěr celých závodů uskuteční IM B/2018.

V rámci kategorie „S“ budou jezdci soutěž v úlohách JU/2018 a JJ/2018, respektive v neděli při JD/2018. Sobotní den přinese stejné soutěže pro jezdce startující v malé rundě a mladé jezdce, přičemž se jedná o FEI úlohu St.Georges z roku 2018.

Během neděle pak bude pro mladé jezdce připravena mezinárodní FEI úloha mladí jezdci úvodní – YU 2018. Naopak startující v malé rundě se postaví na start soutěže IM I/2018, která je stejně jako v případě mladých jezdců na úrovni ST.

Závodit se však bude již od drezurních soutěží na stupni Z a připraveny budou také soutěže pro pony.  

 

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE. Startovní a výsledkové listiny budou následně zveřejněny v záznamu závodů, viz odkaz níže.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE