reklama 11A

Národní drezurní pohár ČJF součástí sezony 2018

ikonka

V nadcházející sezoně 2018 se mohou drezurní jezdci těšit na seriál drezurních závodů s názvem Národní drezurní pohár ČJF. Závodit se bude celkem ve čtyřech kategoriích. Finále se následně uskuteční na přelomu srpna a září v Martinicích…
20.02.2018 13:50  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Pro jezdce budou připraveny čtyři kategorie. Pro nejméně zkušené jezdce, kteří dosud nestartovali v soutěži stupně „S“, je určena kategorie S. Pro mladé jezdce budou vypisovány úlohy na stupni ST. Následně je pro všechny jezdce otevřena Malá a Střední runda.

Jezdec bude po svém prvním startu automaticky zařazen do dané kategorie. Pro postup do finále, kam se dostane deset až patnáct nejlepších jezdců, bude rozhodující průměr procent tří nejlepších výsledků.

Během roku se uskuteční celkem pět kvalifikačních kol, pokaždé na jiném místě. Zahajovat se bude v druhé polovině dubna v Brně na Panské líše, následovat bude o měsíc později kvalifikace v Borové. Během července se pak uskuteční další tři kola, a to ve Zduchovicích, v areálu Grunt Galatík Těšánky a poslední zastávkou před finále budou Nebanice.

Finále se uskuteční ve dnech 31. srpna  - 2. září v Martinicích u Březnice.  Ve finále se kvalifikovaný jezdec může v každé z kategorií představit s jedním koněm, a to dle svého výběru. Musí s ním však mít absolvované alespoň jedno kvalifikační kolo.

V Martinicích bude na jezdce všech kategorií čekat tříkolová zkouška. O vítězi rozhodne průměr získaných procent z těchto tří finálových kol, v případě rovnosti rozhoduje lepší výsledek třetího kola.

Vrcholem bude Střední runda, kde budou na jezdce ve finále čekat úlohy IMA 2018, IMB 2018 a vIMA/B 2018.

Další podrobnosti o seriálu naleznete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE