reklama 11C

Napínavý konec Pony Extraligy 2016 pro Liďákovou

V neděli 20. listopadu se v Herouticích uskutečnilo finále dvou seriálových soutěží, Pony Extraligy a Pony ligy. Ve finále se střídáním koní nebylo do posledního jezdce rozhodnuto. Nakonec o pouhý bod porazila Karolína Liďáková druhou Julii Páskovou…
20.11.2016 19:21  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

PODROBNÁ FOTOGALERIE ZDE

 

Karolína Liďáková vstupovala do finále Pony Extraligy pro nejlepší čtveřiciklisnou Sunshine. Tato jezdkyně o svém postupu do nedělního vrcholu se střídáním poníků rozhodlapo sobotní vyhrané kvalifikaci. I v neděli však dokazovala, že je ve skvělé formě. Ujala se od počátku vedení a po třech kolech měla pouhý 1 bod na kontě. Ten obdrželaponíkem Vasil, když nedokončiličasovém limitu. Náskok na nejbližšího soupeře měla pětibodový a zdálo se, že je při její poslední jízdě téměř rozhodnuto. S poníkem Shadow Kláry Hlaváčkové však inkasovala 10 bodů, a to za shození, vybočení a ještě za čas.

tu chvíli měla vše ve svých rukou poslední jezdkyně Julie Pásková se Sunshine. Ta si mohla dovolit jednu chybu, avšak dokončitčase. Zastavení na jedničce a penalizace za čas znamenaly 6 bodů z kola posledního, v součtu pak 12 trestných bodů a konečné druhé místo. O bod méně totiž měla Karolína Liďáková. Třetí skončil Viktor Skutecký před čtvrtou Klárou Hlaváčkovou. Nejlepším ponym byl vyhodnocen Vasil, který ani jednou nechyboval a ve finále měl připsáno jen 6 bodů za čas.

Ve finále Pony ligy pro jezdce 8 - 12 let se trojice jezdkyň rozeskakovala po dvou kolech o první místo. Mariánovické dvojice Lenka SikorováLeonem 16 a Laura NajmanováGerou 1 však nemělyrozeskakování štěstí a obě jezdkyně se po pádu umístily na druhém místě. Zvítězila nejlepší jezdkyněkvalifikací, která navíc i napotřetí dokončila ve finále bezchybněKlára Hlaváčková a Sam 19.

Připravujeme pro vás také video záznam a video reportáž!




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE