reklama 11D

Na Panské líše se závodilo o paradrezurní tituly

Během drezurního mistrovství České republiky, které se konalo 13. – 16. července v Brně na Panské líše proběhly také mistrovské soutěže v paradrezuře. EquiTV pro vás připravila krátkou souhrn všech třech vypsaných kategorií…
22.07.2017 11:35  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

SOUHRN Z MČR V PARADREZUŘE NAJDETE ZDE

Při drezurním mistrovství České republiky v Brně na Panské líše nezůstala stranou ani paradrezura.

Ve skupině jedna, která spojovala jezdce s různým stupněm hendikepu napříč takzvanými Grady 1, 2 a 3 startovalo celkem šest dvojic. Bronzovou medaili vybojovala Helena Novotná s koněm Quick 2, jejíž součet dosažených známek činil 186,329 bodů. O 11 bodů více získala Kristýna Rudolfová v sedle koně Bajkonur. Ta se může pyšnit titulem vicemistryně České republiky. Všechny tři části ovládla Anastasja Vištalová, jež sedlala klisnu Dominique. S více než 210 body v součtu stanula na stupni nejvyšším.

Skupina dvě zahrnovala jezdce, kteří závodí v gradu 4 a 5. Pro 3. místo si dojel Jan Rous v sedle koně Codam. Jeho konečné skóre činilo 184,880 bodu. S rozdílem pouhých 4 desetin bodu získala stříbro dvojice Jiří Giogas a Lancelot 16. Mistryní republiky se v druhé skupině stala Zuzana Fialová v sedle koně Larino, kteří dosáhli v součtu bezmála 200 bodů. 

Poslední skupinou startující na paradrezurním mistrovství byli nezařazení jezdci. Mezi nimi se nejlépe dařilo Tereze Dubcové s Finnem.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE