reklama 11B

Na MS v Lionu nejlepším Čechem Robert Pokorný

Na mistrovství světa mladých koní ve všestrannosti, které se konalo ve dnech 20. – 23. října ve francouzském Lion d´Angers, podal nakonec nejlepší český výsledek Robert Pokorný s klisnou Floor. Po nedělním parkuru si dojeli si pro konečné 21. místo…
23.10.2016 14:05  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Robert Pokorný s Floor dokončil kategorii šestiletých konícelkovým skóre 59,1 trestných bodů. To v součtu znamenalo konečné 21. místo. Při závěrečném nedělním parkuru inkasovala tato česká dvojice 6 trestných bodů. Terénní jízdu však dokončili nejen bez chyb, ale i v časovém limitu.

Mistrovství světa mladých koní nakonec dokončily pouze dvě české dvojice. Druhou byla Gabriela Slavíková a Ronaldo, kteří si také vedlitéto těžké konkurenci velmi dobře. Na parkuru nakonec dokončili s 9 body na kontě a celkem si připsali 61,2 trestných bodů. To stačilo na konečnou 23. pozici.

Pro vítězství si nakonectéto šestileté kategorii dojel před parkuremčtvrtý Christopher Burton s koněm Fire Fly, kteří na parkuru nechybovali a celkem zapsali 44,2 trestných bodů. Vedoucí Kai-Steffan Meier se po dvou chybách na parkuru propadl na čtvrté místo, za Felix VoggMathurinV/D Vogelzang a Izzy Taylor s Jockey Club Fleurelle.

Na výsledky se můžete podívat ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE