reklama 11B

Mladí jezdci zakončili CSIO Hagen v Grand Prix

ikonka

Na závěr sobotního dne 16. června se v Hagenu při CSIO Future Champions uskutečnila také vrcholná Grand Prix pro juniory a mladé jezdce. V kategorii mladých jezdců jsme měli dvojí zastoupení. Lépe se prezentoval český zástupce Alexander Baraldi…
17.06.2018 08:40  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

V náročné soutěži Grand Prix pro mladé jezdce odstartovalo celkem 39 dvojic. Čekal na ně parkur s výškou překážek 145 centimetrů, který se jel s rozeskakováním. Do něho však postoupily pouze čtyři dvojice.

Z českých jezdců podal lepší výkon Alexander Baraldi. V sedle koně Elame si na konto připsal celkem 12 trestných bodů. To stačilo na umístění zhruba v polovině výsledkové listiny, když česká dvojice obsadila 22. místo.  Druhým českým jezdcem byl Václav Nágr. Ten však s klisnou D Amelusina R 22 soutěž nedokončil.

V rozeskakování nikdo z postoupivší čtveřice nechyboval a o pořadí tak rozhodoval čas. Ten měla nejlepší německá dvojice Jesse Luther a Quinley.

Během neděle se uskuteční ještě několik soutěží včetně Grand Prix pro pony a děti. Tento den však bude již bez české účasti.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE