reklama 11D

Mistryní ČR v ženách se stala Lucie Strnadlová

Mistryní České republiky v kategorii žen se po rozeskakování stala v neděli 16. července v Martinicích Lucie Strnadlová. Po třech kolech mělo hned pět žen na svém kontě 4 trestné body. V napínavém rozeskakování pak rozhodovaly setiny vteřiny…
16.07.2017 14:54  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Lucie Strnadlová vstupovala do třetího kola s jednou chybou, přičemž hned devět dvojic nemělo do té doby žádnou chybu na kontě. Zdálo se tak, že pomýšlet na medaili téměř nemá smysl. Náročné třetí kolo však prověřilo všechny účastnice a nakonec se nikomu z bezchybné devítky nepodařilo dokončit i do třetice bezchybně. Iva Holíková, Vladislava Humplíková a Alžběta Vojtková tak po jedné chybě v nedělním kole nastoupily do rozeskakování, a to společně s Lucií Strnadlovou a Veronikou Jelínkovou. Poslední dvě zmíněné jezdkyně jako jediné dokončily nedělní kolo bez trestných bodů a v součtu měly taktéž 4 trestné body na svém kontě, a to z předešlých kol.

Jako první dokončila i rozeskakování bezchybně právě Lucie Strnadlová s Carinou 6. Přestože se ostatní jezdkyně snažily atakovat jejich čas, společně s bezchybným kontem se to nikomu nepodařilo. O pouhých šest setin vteřiny pomaleji dokončila Iva Holíková. S Luanou-T nechybovala a díky tomu si i letos pověsila na krk stříbrnou medaili. Třetí místo si pak po jedné chybě zasloužila Alžběta Vojtková a Capua.

Úvodní jezdkyně rozeskakování Veronika Jelínková a Forever obsadila po dvou shozeních čtvrté místo, zatímco loňská mistryně Vladislava Humplíková a Buena Utopia skončily páté. Jako jediné však pokořily čas vítězky.

Finálová soutěž jednotlivců začne v 15:30 hodin. Závody můžete sledovat online ZDE. Na záznam závodů se dostanete pomocí odkazu níže.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE