reklama 11D

Mistrovství ČR ve vytrvalosti 2017 a CEI Slavošov

Sobota 10. června bude ve znamení mezinárodních závodů a mistrovství České republiky ve vytrvalosti, které hostí severočeský Slavošov. Nejnáročnější kategorie 3* se neuskuteční, a tak první účastníci CEI2* a MČR seniorů vyrazí na start v 7.00 hodin.
09.06.2017 14:10  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Čekají je dvě 40 kilometrové a dvě 20 kilometrové etapy. V rámci MČR i CEI2* odstartují Petr Hladiš, Janek Kroupa, Jitka Schovánková a Jana Švarcová. V CEI2* je doplní Anna Hrnečková, Hana Hrubínová a Lucie Krejčová. Mistrovského závodů se dále zúčastní Vladimíra Šebková a Petr Jadlovský. 
 
V 8.00 hodin se na 80 kilometrovou trasu vydají účastníci CEI1* a MČR juniorů. Nejprve budou muset absolovat 40 kilometrový úsek a poté dvě 20 kilometrové etapy. O nejvyšší příčky v mezinárodní soutěži i v té mistrovské budou bojovat Kateřina Vavrušková a Kristýna Zahálková. V CEI1* figurují na seznamu účastníků Jiří Koder, Barbora Křtěnská, Lucie Kubíková, Pavla Másílková, Veronika Myslivečková, Lucie Škábová a Lenka Zajícová. V MČR juniorů dále uvidíme Kateřinu Suchou, Kláru Tabarovou a Moniku Doubkovou. 
 
Úplný seznam startujících vč. jmen koní najdete v příslušném záznamu závodů (VIZ TENTO ODKAZ), kde jsou též plánky obou etap. 
 




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE