reklama 11C

Miloslav Příhoda mistrem ČR 2016 ve všestrannosti

V neděli 31. července vyvrcholilo v Pardubicích mistrovství České republiky ve všestrannosti. V seniorské kategorii se podařilo udržet náskok po terénní zkoušce Miloslavu Příhodovi, který si čistým parkurem dojel s Lordem 27 pro zlatou medaili...
31.07.2016 18:01  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 
Druhý skončil Robert Pokorný s Rodeo au Heup. Ten si mohl udělat na parkuru jednu chybu, a to se také stalo. S náskokem půl bodu na třetího Petra Vančuru s Astonem Martin tak získal stříbro. Čtvrtá skončila Radka Dvořáková s Damilou, která se tak po „mateřské pauze“ vrátila mezi domácí jezdeckou špičku ve všestrannosti
 
Mezi mladými jezdci s převahou zvítězila Eliška Orctová s Bonusem 1. Dalšími medailistkami jsou Šárka Douchová a Anežka Lexová.
 
V kategorii starších juniorů se nejvíce dařilo Vladimíře Pechanové s Rosou-P, z mladších juniorů nenašla přemožitele Kristýna Kačírková a Dantés, z dětí byla nejlepší Barbora Vaňková na Liptonovi Sinaj a v pony soutěžích vyhrály dvojice Michaela Haderková – Alpinhorse Midnight Princess a Alena Kozojedová – Charlotte 7. 
 
Kompletní výsledky najdete v příslušném záznamu závodů – viz odkaz níže. Záznam mistrovského závodu v Pardubicích odvysílá Česká televize na programu ČT Sport premiérově ve středu 3. srpna od 13.20 hodin. Video reportáž připravuje také EquiTV v rámci Jezdeckého magazínu a můžete se těšit také na bonusová videa z krosu a parkuru, resp. nezkrácené rozhovory s uvedenými mistry ČR ve všestrannosti. 



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE